Hvorfor velge parkett fra Parky?

Dobbelt så sterkt:

DSI systemet er hemmeligheten bak deres sterke gulv. DSI står for dobbeltsidig Impregnering. Under pressprosessen blir limet presset så dypt som mulig inn i treverket inntil metningsnivå er oppnådd. Lakken blir deretter brukt på toppen av trefinér. Veden absorberer lakk som i sin tur får kontakt med limet. Veden er helt mettet og blir ekstra sterk etter herding. Dette gjør det ekstremt vanskelig å lage hull på et Parky gulv og fordelen er at man ikke har behov for å slipe gulvet. 

Ekte tre:

Hvert gulvbord har et godt behandlet finersjikt av eksklusivt tre, som gjør det mulig å tilby en ellers dyr tresort rimelig. Akkurat som i naturen, vil ikke to Par-ky gulvbord være helt like, det endelige resultatet er et unikt tregulv med naturlig sjarm og karakter. Dessuten føles veden også behagelig varm ved berøring.

Samme fordelene som laminatgulv:

Med Par-ky har du alle de samme praktiske fordelene som laminat uten å faktisk bruke laminat i ditt hjem. Gulvet er enkel å vedlikeholde og kommer med det hendige Uniclic® system for rask og enkel montering.

Mer slitesterkt enn solid parkett:

Et Par-ky gulv er ikke bare sterkt, men også ekstremt støtdempende, takket være sin ultra-sterk HDF kjerne (High-Density Fiberboard). I tillegg er alle Par-ky avsluttet med ikke mindre enn åtte tykke lag av fabrikkapplikert UV-herdet lakk. Dette gjør at deres gulv er mer motstandsdyktig mot støt enn fast eller konstruerte parkett med et tykkere topplag. 

Hygienisk:

Alle avfasinger er farget, lakkert og beskyttet mot fuktighet, takket være Aqua Tetting Komplett systemet. V-skjøtene er også gitt en "Ultrafresh" antibakteriell beskyttende belegg. Dette sikrer at bakterier ikke kan slå rot der. Så gulvet forblir ikke bare ren, men også hygienisk.

Perfekt for gulvvarme:

Alle Par-ky gulv lar varmen stråle raskere enn andre parkettgulv. Dette betyr at de er godt egnet for montering over strålevarme gulvsystemer.

Vårt gulv garanterer sunn luftkvalitet:

Fakta: luftkvaliteten i et rom er bedre med Par-ky gulv. Hvordan er dette mulig? De bruker vannbasert lim uten VOC (Volatile Organic Compounds - flyktige organiske sammensetninger) og lakk uten løsemidler for å fullføre gulvene. HDF (High-Density Fibreboard) plankene som brukes i kjernen er av den høyeste grad. Dette gjør at Par-ky har opparbeidet seg en A-utslipp karakter i Europa (Deluxe kolleksjonen fikk A +) og bestått en av de strengeste inneklima sertifiserings-programmer i verden.

Solid trinnlyd:

Par-ky gulv 2 mm lag med kork som gir solid trinn-lyd sammenlignbar med et fullt limt tregulvet.

12 til 15 års garanti:

Velg mellom tre utførelser:


Børstet

Den børstet overflaten fremhever den naturlige strukturen i treverket. Disse gulvene er også gitt en matte lakk, som bevarer treets naturlige utseende. Denne finishen er mye tøffere enn en olje finish, men litt mindre spenstig enn forseglet finish varianten.

Rough Cut

Den grove cut finishen er en finish der de kombinerer både børstet og bandsaw effekt. De gjør tverrgående hakk i treverket som gir det en rustikk og aldrende utseende. Par-ky garanterer at ingen 2 gulvplanker ser helt like ut, takket være en patentert prosess. De fortsetter derfor å skille seg ut fra de mange imitasjonene.

Forselget

Med en forseglet finish, fyller de ved porene med lakk. Dette gir et svært sterkt beskyttende lag på den naturlige veden som gjør at gulvet er motstandsdyktig når det gjelder fuktighet og smuss. For kjøkken bruk, anbefaler vi at du velger denne finishen.

Mange års kompetanse og fokus på innovasjon er det som har garantert at Par-ky produktene er pålitelige og av den ypperste kvalitet. Det er derfor de gir 12 års garanti på alle gulv med en børstet finish og 15 år på de resterende kolleksjonene!

Dobbelt så sterkt: DSI systemet er hemmeligheten bak deres sterke gulv. DSI står for dobbeltsidig Impregnering. Under pressprosessen blir limet presset så dypt som mulig inn i treverket inntil metningsnivå er oppnådd. Lakken blir deretter brukt på toppen av trefinér. Veden absorberer lakk som i sin tur får kontakt med limet. Veden er helt mettet og blir ekstra sterk etter herding. Dette gjør det ekstremt vanskelig å lage hull på et Parky gulv og fordelen er at man ikke har behov for å slipe gulvet. 


 

Bærekraftig gulv:

Par-ky elsker tre, så de er veldig forsiktig med hvordan de bruker denne dyrebare naturressurs. De optimaliserer bruken av dette råstoffet ved bare å skjære et tynt topplag. I tillegg kommer alle deres tre fra bærekraftig skog.

Nesten en tredjedel av energien som de trenger for produksjon av deres gulv er generert av dems egne solcellepaneler. De har også installert to vindturbiner som gir dem ekstra bærekraftig energi. De reduserer også avfallet ved å samle sagmugg og flis som kan brukes som fyringsolje i de kalde månedene. Mindre avfall, mindre drivstoff, mindre utslipp. Og det er flere gode nyheter: De tar sikte på å være i stand til å produsere på en helt CO2-nøytralt grunnlag innen 2017!