Hvorfor velge Balterio som ditt laminatgulv?

Å kjøpe Balterio - gulv er en langsiktig investering. Gulvet gir deg ro i sjelen fordi Balterio blander material av høy kvalitet med håndverksarbeid av den høyeste grad. Slitesterkt: Laminaten er beskyttet av en slitesterkt overflate og en hard kjerne.


Støtsikker HDF kjernen er av den høyeste kvalitet og den kan motstå støt fra høye hæler, fallende gjenstander og trykkspor forårsaket av møbler ben.


Sigarett resistent: En sigarett som faller på Balterio gulvet ditt i et par sekunder vil ikke foråsaker spor.


Dimensjonsstabilitet: Den høye kvaliteten av kjerneplatene begrenser effekten av relativ fuktighet på Balterio - gulv i sammenligning med solid parkettgulv eller sponplate. Ekspansjonsfuge begrenser enhver hevelse på 1 mm per gang meter.


Ripemotstand Ditt Balterio-gulv vil med enkelhet motstå riper fra kontorstoler med myke gummihjul. Det er best å bruke en dørmatte hvis du vil unngå å skrape gulvet.


Sklisikkker: Glatt gulv utgjør en fare, Balterio sine ingeniører har jobbet hardt for å forbedre sklisikkerheten. Balterio sine gulv scorer 45% bedre enn normen.


Fuktmotstand: Balterio produserer sine egne HDF plater og bruker den høyeste standarden for å motvirke hevelse og ekspansjon.


Flekk-avvisende: Saus, spaghetti, syltetøy ellr kaffe kan ødelegge et teppe eller solid parkettgulv. Med Balterio-gulv trenger ikke flekker å være katastrofale. Selv makører, leppestift eller neglelakk kan lett fjernes med en dråpe aceton på en ren klut.