Frakt og levering

Vi fikser transport og frakter rett hjem på døra i løpet av kort tid. Om du handler mer enn 40m2 så får du fraktfritt levert hjem! Prisen på frakten beregnes samtidig som du legger inn en bestilling. 

Lagervarer forlater vårt lager i løpet av maksimalt 1 uke. Alle andre varer produseres etter dine mål og spesifikasjoner (tilvirkningsvarer) og sendes i løpet av cirka 6-8 uker. I bestillingsprosessen ser du tydelig hvilke varer som er lagervarer. Inneholder din bestilling både lagervarer og tilvirkningsvarer, leveres den samlet om ikke annet er avtalt. Ønsker du å få gulvene dine i flere sendinger, kan vi selvfølgelig ordne dette mot tilleggsbetaling av ekstra fraktkostnader.

Levering skjer til leveringsadresse angitt i bestillingen. Vi leverer kun til fastlandsnorge. Ved bestilling til en adresse på en øy uten broforbindelse leverer vi til nærmeste rimelig sted på fastlandet. Vår logistikkpartner vil varsle deg i forkant av leveringen ved å ringe til mobilnummeret oppgitt i bestillingen. For å levere til adressen du oppgir, forutsetter vi kjørbar vei fram til leveringsadressen med stor lastebil (lengde opp til 18m, bredde opp til 2,6m pluss speil, høyde opp til 4,5m). Dersom dette er et problem, ber vi deg ringe oss slik at vi kan finne en annen løsning. Levering skjer med lastebil med løftelem dersom ikke annet er skriftlig avtalt. Vi leverer derfor på gateplan, så nært ditt hus som det er praktisk mulig å komme med lastebil og jekketralle (sjåførens vurdering). Vennligst ta kontakt om du ønsker levering med kranbil.

Møter du ikke opp til avtalt leveringstidspunkt, kan vi være nødt til å viderefakturere deg transportørens gebyr for en bomtur, eller losse varene i din fravær (da ansees leveringen som utført). På samme måte kan vi være nødt å viderefakturere transportørens gebyrer for unødig ventetid forårsaket av kunden. Ønsker du å hente gulvene dine selv fra vårt lager (utenfor Oslo), ber vi deg kontakte oss.